×

GENERAC GUARDIAN 020

6.959,00 €
Preu sense IVA
GENERADOR
GUARDIAN020

Una opció per donar cobertura a una casa independent o bé a un negoci mitjà. Els principals serveis seguiran actius en cas d'avaria del subministrament elèctric. 

  • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Funciona amb gas natural o envasat.  

Ideal per a xalets o negocis mitjans que funcionin amb corrent trifàsic. 

També és ideal per donar suport a instal·lacions fotovoltaiques, ja que es pot engegar directament per un senyal de l'inversor solar.

EXTRES: LTS, Bateria Àcid Plom 1V 60, Escalfador de Bateria.

Oval Energy és proveïdora de Generac, una de les millors marques del mercat i proporciona servi tècnic per a la instal·lació i el manteniment del generador. 

GENERAC
GUARDIAN020

Especificacions

POTENCIA
16kw /20kva
VOLTATGE
400V
COMBUSTIBLE
Gas Natural o GLP
FASE
Trifàsic
RPM
3000 / 50hz
REFRIGERACIÓ
Aire
CARROSSERIA
Insonoritzat
DIMENSIONS (mm)
1234x648x733
PES (Kg)
220
CILINDRADA (cc)
999cc
NIVELL SONOR (directiva 2000/14/CEE)
65
REGULACIÓ DE VOLTATGE
AVR
POTENCIA KW
16
POTENCIA kVA
20

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password