×

HONDA EU 70is INSONORITZAT

5.333,30 €
Preu sense IVA
GENERADORS
EU70is

(CAT) Generador portàtil X-GREENS monofàsic polivalent EU 70 de 7 KVA amb motor Honda, robust i resistent. Inverter altes prestacions. Insonoritzat.

(ESP) Generador portátil X-GREENS monofásico polivalente EU 70 de 7 KVA con motor Honda, robusto y resistente. Inverter altas prestaciones. Insonorizado.  

  • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Aquest model compta amb la tecnologia inverter que aporta un control del règim del motor en funció de la necessitat de potència. D'aquesta manera es redueix el consum de combustible, augmenta l'autonomia i disminueix el nivell de soroll

És el primer generador amb motor de benzina amb injecció electrònica, ofereix un consum més baix i emissions reduïdes.

Si cal més potència, es pot connectar en paral·lel mitjançant una caixa de connexió opcional i aconseguir així fins a 14.000 VA.  

EU70is

Especificacions

POTENCIA
8,7kw /10,88kva
VOLTATGE
230V
COMBUSTIBLE
Benzina Euro 95
FASE
Monofàsic
ARRENCADA
Electrònica
Manual
CARROSSERIA
Insonoritzat
DIMENSIONS (mm)
848x700x721
PES (Kg)
118,1
DIPÒSIT
19,2
AUTONOMIA
6,0h a sortida constant
NIVELL SONOR (directiva 2000/14/CEE)
90 Lwa Insonoritzat
REGULACIÓ DE VOLTATGE
INVERTER
SORTIDA CONSTANT MONOFÀSICA
5.500 VA
POTENCIA KW
8,7
SORTIDA MÀXIMA MONOFÀSICA
7.000 VA
POTENCIA kVA
10,88

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password