×

HONDA EU32i G ALT RENDIMENT

3.358,76 €
Preu sense IVA
22006720

Nou generador intel·ligent d'Honda. El primer generador "d'alt rendiment" del món. 3,2kVA. Insonoritzat. Ultralleuger!  Molt aconsellable per a instruments d'alta precisió. 

  • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Honda ha sigut la primera marca en col·locar un motor d'alt rendiment en un generador portàtil (en general, només es col·loquen als automòbils i a les llanxes motores). és intel·ligent perquè ajusta automàticament la velocitat del motor per produir només la quantitat específica d'energia necessària. Mitjançant una aplicació mòbil es pot controlar la potència de sortida, les hores treballades i rebre les alertes de manteniment. Molt aconsellable per a instruments d'alta precisió. 

22006720

Especificacions

VOLTATGE
230V
MOTOR
GX 130
ARRENCADA
Manual
DIMENSIONS (mm)
455x571x306
PES (Kg)
26,5
CILINDRADA (cc)
130
DIPÒSIT
4,7 l.
AUTONOMIA
3,3h a sortida constant
NIVELL SONOR (directiva 2000/14/CEE)
91 Lwa
REGULACIÓ DE VOLTATGE
INVERTER
SORTIDA CONSTANT MONOFÀSICA
2,6kVA
SORTIDA MÀXIMA MONOFÀSICA
3,2 kVA

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password