×

Som NRGOVAL NRG som la marca de generadors d'emergència viva que s'adapta a tu i a les teves necessitats. Formem un equip en constant evolució i sempre a l’avantguarda, per dur a terme tots els projectes de la forma més eficient.

OVAL ENERGY és pura energia. Fem les coses amb claredat, neteja i ordre. Som present i som futur per la nostra forma d'estar al teu costat. Treballem amb passió i amb compromís amb les persones que confien en nosaltres.

Som l'energia d'avui per la vostra tranquil·litat del demà perquè construïm sistemes d'electricitat d'emergència que, per molt extremes que siguin les circumstàncies, fan que siguis el més INDEPENDENT possible. Volem que tant al teu negoci com a casa teva et sentis tant segur com sigui possible: que els negocis no es quedin penjats per culpa d'un tall de llum inesperat i de durada incerta. I que casa teva sigui una llar segura, amb totes les necessitats cobertes.

De raons, explicacions, fets reals i excuses n'hi ha centenars, però és Oval  Energy qui garanteix el servei elèctric al teu negoci o la teva llar.

L'energia que necessites, amb els millors Generadors

Per la qualitat dels nostres equips i servei, la seva configuració, i el nostre compromís, som la solució a la teva energia d'emergència. Tindràs garantit el servei elèctric i ens tindràs al teu costat, perquè controlem remotament centenars de punts de servei electrònic amb els nostres generadors d'emergència, i els vigilem les 24h, tots els dies de l'any. També disposaràs dels paràmetres de tots els equips per recolzar tant el seu manteniment com el seu funcionament "non stop", informant de les novetats que es puguin produir per prendre mesures a temps.

  • generador.png
   Després d'una acurada selecció, configurem els nostres equips a les vostres necessitats: emergència per fallida de xarxa, recolzament per renovables i equips per fàbriques amb una demanda de potència superior a la que pot servir la xarxa en determinats indrets. Oferim solucions a mida amb total garantia.
   separador.png
  • generador.png
   Els combustibles dels nostres generadors de Gas, Benzina i Dièsel són tractats amb la més avançada tecnologia per fabricants de reconeixement internacional amb les millors valoracions d'emissions. Tots ells fabricats al Japó, Estats Units d’Amèrica o Europa, mantenint els criteris d'alta qualitat i transparència.
   separador.png
generador.png
Disposem de serveis tècnics a tota la peninsula per donar suport en un màxim de 24h, i fins i tot en menys de 3 hores segons necessitats. Estem disponibles 24/7, sempre al teu costat.

Mai un tall de llum havia sigut una sincronització d'actes a temps de rellotge suís, una increïble experiència tecnològica al teu abast per molt poc, i per una exigència superior.

Oferim un subministrament d'energia ininterrompuda sense talls, sincronitzem les fonts d'electricitat com si es tractés d'un ritme musical: sincronització, fusió i desconnexió de la sortint i tot sense interrompre el subministrament en cap instant.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password