×

Serveis Servei d'Assistència Tècnica

L'equip del SAT especialitat en Generadors d'Emergència són les arrels de la nostra empresa, la part on assistència darrera assistència tenim el repte mantenir un servei qualificat excel·lent pels nostres clients, no només per resoldre, sinó en el temps i forma més exigent, som el compromís d'estar sempre disponibles i amb les millors aportacions, l'esperit de servei és més enllà d'una formació i complir un protocol desenvolupat any rere any.

Disposem de furgons taller equipats amb informació tècnica informatitzada de gran valor, equips de mesura per cobrir qualsevol valor, eines sempre noves i calibrades, eines rudes per les tasques més dures així com materials per mantenir ordre i neteja en totes les nostres reparacions.

Prestem servei per generadors de totes les mesures i diferents tipus de combustible. Recomanem el nostre servei pactat de recollida i entrega mitjançant agència de transports, els equips que no es poden transportar o és un cost important, moltes vegades per la mà d'obra de desconnexions i connexions afegides és on cobrim aquests serveis tan ben valorats pels nostres clients. Fem des de la posada en marxa de l'equip nou, totes les intervencions de manteniment que siguin recomanades pel fabricant fins a la reparació més complexa.

El fet de treballar al lloc d'ubicació ens permet entre altres avantatges, comprovar l'equip amb les càrregues i situacions de funcionament habituals, fet que posa en evidència tots els factors per corregir un problema.

Som Servei Tècnic Oficial de diversos fabricants de reconeixement mundial, però deixem ben present que atenem amb molta cura totes les marques, documentant-nos sempre que sigui necessari per atendre amb coneixement de qualsevol detall.

L'Assistència Tècnica no acaba amb els nostres tècnics al carrer, disposem d'una sala tècnica de comunicació on seguim de forma permanent la jornada de treball dels equips que treballen en continu, així com el control permanent amb protocols d'actuació i verificació dels generadors que estan atents a qualsevol fallida de xarxa, per entrar en càrrega de forma immediata, en aquests casos verifiquem qualsevol problema donant solucions telemàtiques de forma imminent com solucions amb desplaçament si així ho requereix l'ocasió. Són moltes les accions preventives que gràcies a una actuació entre el client i la màquina vigilada, evitem parades o deixar un equip fora de servei.

Servei de posada en marxa de generadors

Servei de posada en marxa de grups electrògens en diferents rangs de potència.


POTÈNCIA  

PREU

10KVAS A 67KVA

471 €

80KVAS A 225KVA

526 €

250KVAS A 460KVA

589 €

505KVAS A 650KVA

658 €

705KVAS A 875KVA

832 €

1000 KVAS A 1800KVA

A consultar


La posada en marxa no inclou instal·lació, materials o connexions sense acabar necessàries per al funcionament. El generador ha d'estar completament instal·lat i disposar de combustible suficient per poder realitzar les proves, entre el 20 i el 25% del nivell del dipòsit. No s'inclou en aquesta tarifa la posada en marxa de grups especials, en paral·lel o amb sistemes de diferents xarxes, per als quals serà necessari sol·licitar pressupost. Tarifa vàlida per a Península Ibèrica, Andorra, Illes Balears, Illes Canàries i Portugal.  

Altres serveis

serveisrecamvis.png

Servei de recanvis

Disposem de tots el recanvis necessaris per als equipaments

serveisrecamvis.png

Servei de grua

Per transport o retirada de grups electrogens, oferim un servei de grua a domicili

OVAL ENERGY treballa amb les millors marques

separador.png

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password