×

POWER10 P4000I OBERT

536,00 €
Preu sense IVA
GENERADORS
P4000I

(CAT) Inversor de benzina de 4 kw de potència d'alt rendiment. Obert. Arrencada a la primera estirada. Portàtil i molt fàcil de transportar. Baix consum (22% menys que altres generadors) i gran autonomia. Ajustament automàtic de velocitat del motor segons la càrrega per reduir el consum en un 15%. Entrega Immediata.

(ESP) Inverter de gasolina de 4 kw de potencia de alto rendimiento. Abierto. Arranque al primer estirón. Portátil y muy fácil de transportar. Bajo consumo (22% menos que otros generadores) y gran autonomía. Ajuste automático de velocidad del motor según la carga para reducir el consumo en un 15%. Entrega Inmediata. 

  • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Inversor de benzina d'alt rendiment. Arranc a la primera estirada i molt silenciós. Portàtil i molt fàcil de transportar. Baix consum (22% menys que altres generadors) i gran autonomia. Ajustament automàtic de velocitat del motors egons la càrrega per reduir el consum en un 15%. 

Ideal per a Camping, Jardineria i Llar. 

POWER10
P4000I

Especificacions

VOLTATGE
240
COMBUSTIBLE
Benzina Euro 95
ARRENCADA
Manual
DIMENSIONS (mm)
520x420x490
PES (Kg)
40
DIPÒSIT
11,0
AUTONOMIA
6,0h a sortida constant
NIVELL SONOR (directiva 2000/14/CEE)
70 dB a 7m.
POTENCIA KW
3,6

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password